Informasjonskilder for programmet

Side for Kaspersky VPN på nettstedet til Kaspersky

Fra siden for Kaspersky VPN på nettstedet til Kaspersky kan du vise generell informasjon om programmet, og dets funksjoner og egenskaper.

Siden for Kaspersky VPN i kunnskapsbasen

Kunnskapsbasen er en del på nettstedet til Kasperskys kundeservice.

Kaspersky VPN-siden i kunnskapsbasen kan du lese artikler med nyttig informasjon, anbefalinger samt svar på ofte stilte spørsmål om hvordan du kan kjøpe, installere og bruke programmet.

Artiklene i kunnskapsbasen kan gi svar på spørsmål som gjelder både Kaspersky VPN og andre Kaspersky-programmer. Artikler i kunnskapsbasen kan også inneholde Kaspersky kundeservice nyheter.

Gå til kunnskapsbasen fra rullegardinlisten for Hjelp

Diskuter Kasperskyprogrammer på Kaspersky Support Forum

Hvis du har spørsmål som ikke krever umiddelbart svar, kan du diskutere saken med eksperter fra Kaspersky, samt andre brukere på forumet vårt.

På forumet kan du se diskusjonsemner, legge inn kommentarer og opprette nye emner.

Gå til forumet fra rullegardinlisten for Hjelp

Merk: Du må ha en Internett-tilkobling for å få tilgang til nettstederessurser.

Hvis du ikke finner en løsning på problemet, kontakt Kasperskys kundeservice.